1. Shakespeare™

Shakespeare™ je vodilna programska oprema za celostno vodenje pravne pisarne v Sloveniji. Strankam nudimo poleg vrhunskega programa tudi celostno podporo pri prehodu na informatizacijo poslovanja, uvajanje in dodatna izobraževanja za delo, vzdrževanje in brezplačne predstavitve.

Osnovne funkcionalnosti

S programsko opremo ShakeSpeare™ boste lahko uredili svoje spise in dokumente, načrtovali in spremljali opravljeno delo, organizirali svoj čas ter spremljali stroške in izdajali fakture strankam. Vsebuje izvrsten iskalec po vseh običajnih podatkih (spisih, osebah, naslovih, opravilnih številkah itd), poleg tega pa lahko dokumentom določite še vam lastne lastnosti, po katerih jih lahko iščete in razvrščate.

ShakeSpeare™ zna za vas pripraviti tudi standardizirane dokumente (pooblastilo, izvršba ...) in vanje samodejno vnesti vse spremenljivke (naslovnik, stranka, nasprotna stranka ...)

Zbirke podatkov

ShakeSpeare™ že vsebuje ključne zbirke podatkov, ki jih potrebuje vsaka pravna pisarna. To so kontaktni podatki vseh sodišč, tožilstev in upravnih enot v RS, odvetniško in notarsko tarifo ter sodno takso, standardne obrazce, itd.

Poleg tega program samodejno v bazi Banke Slovenije preverja in vas opozarja na spremembe kontaktnih in finančnih podatkov vaših strank, hkrati pa v bazi Uradnega lista preverjamo tudi objave stečave, likvidacij in drugih sprememb statusa podjetij, ki jih imate v svoji zbirki strank.

Razvoj

Programsko opremo za pravne pisarne ShakeSpeare™ razvijamo od leta 2000 izključno s pomočjo priznanih pravnikov, ki nam svetujejo, kako se kar najbolj približati potrebam pravnika.

Pri podjetju Žejn d.o.o. program ShakeSpeare™ nenehno nadgrajujemo in skrbimo, da je vedno v skladu z veljavno zakonodajo, hkrati pa vsako leto objavimo dve ali tri nove različice programa, v katerih skušamo zajeti nove potrebe in želje naših strank.

Paketi

Ker se delo v odvetniški pisarni deloma razlikuje od dela v pravni službi podjetja, vzporedno razvijamo dva paketa programske opreme ShakeSpeare™:

 • ShakeSpeare™ za pravne pisarne več >>
 • ShakeSpeare™ za pravne službe več >>

 

Brezplačna predstavitev

Podjetje Žejn d.o.o. izvaja neobvezujoče brezplačne predstavitve programske opreme za pravne pisarne ShakeSpeare™ vsem interesentom. Predstavitev pripravimo pri vas in traja 45 minut z možnostjo razširjene predstavitve.

 • naročite se na predstavitev več >>

2. Aplikativni razvoj

Potrebujete računalniški program za podporo vašemu poslovanju? Pri nas vam svetujejo strokovnjaki z različnih področij, program pa izdelajo strokovno podkovani inženirji.

Postopki razvoja

V podjetju Žejn d.o.o. razvijamo programsko opremo v skladu s svetovno priznano metodologijo RUP (Rational Unified Process) in v tesnem sodelovanju z naročnikom.

Programska oprema na ključ

Naši programi po naročilu so narejeni »na ključ«. To pomeni, da stranki pripravimo posebno ponudbo, vezano izključno na njene zahteve in potrebe. Vse naše ponudbe vsebujejo celostno rešitev, zato strankam ni treba skrbeti za dodatne vidike obratovanja programske opreme (denimo strežnik), razen, če sama tako zahteva.

Naše ponudbe vedno ključujejo tudi navodila za delo s programsko opremo in uvajanje uporabnikov.

3. Mobilna telefonija

Rešitve za operaterje mobilne telefonije

Podjetje Žejn d.o.o. ima dolgoletne izkušnje s proizvodnjo programske opreme za operaterje mobilne telefonije. Naše izdelke uporabljajo podjetja ....

Spekter izdelkov

....

Priporočila (obvezno)

4.Programske rešitve

Podjetje Žejn d.o.o. že leta ponuja tudi vrhunske generične izdelke za hitro in preprosto - lahko tudi povsem neopazno - vključitev v vaš sistem poslovanja. Izdelki iz ponudbe naših programskih rešitev vam pomagajo optimizirati vaše poslovanje in vam s tem prihranijo trud in posledično denar.

Vmesniki

Vmesniki so programske rešitve, ki jih vstavimo v vaš informacijski sistem in s tem povečamo njegovo uporabnost.

Sistemi

Razvitih imamo nekaj celostnih sistemov za podporo poslovanja v različnih dejavnostih.

5. Storitve

Podporni center podjetja Žejn d.o.o. že več let uspešno skrbi za velika in majhna podjetja po sistemu 24/7. Zaradi kratkih odzivnih časov in kakovostno opravljenih vzdrževalnih posegov nas priporočajo:

.....

Vzdrževanje

Poleg vzdrževanja lastnih izdelkov nudimo tudi celotno vzdrževanje informacijske infrastrukture:

 • vzdrževanje programske opreme več >>
 • vzdrževanje računalniških mrež več >>
 • vzdrževanje računalniške opreme več >>

Prodaja računalniške opreme

Strankam priporočamo vrhunsko računalniško opremo IBM, ki vam jo tudi dostavimo in integriramo v obstoječ informacijski sistem ....

6.Reference

Podjetje Žejn d.o.o. deluje že od leta 1993.

Med naše stranke si imamo čast šteti:

 • Si.mobil d.d.
 • Crnogorski Telekom A.D.
 • Gorenje d.d.
 • Ministrstvo za pravosodje Republike Slovenije
 • Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo Republike Slovenije
 • Kolosej kinematografi d.o.o.
 • ŠOU
 • CMT
 • ...

Vsem strankam se zahvaljujemo za izkazano zaupanje. Večino imed vas se k nam vrača in z dobro besedo širite naše obzorje. Za to se vam še prav posebej zahvaljujemo in poudarjamo, da boste v naši družbi vedno na prvem mestu.

 

S spoštovanjem,

 

Uprava Žejn d.o.o.

 

 
ZADNJE NOVICE
 
ZAPOSLIMO
Splošno Splošno