Insolvenčna mocarela

Povečajte izplen insolvenčnih postopkov ali insolvenčna mocarela

Programske rešitve za pravnike

Izdelava odlične mocarele zahteva zadostno količino mleka, potrpljenja in natančnosti.
Pomembno je, da se pri izdelavi uporablja prava surovina, odmerjajo pravilne količine in da se te dodajajo ob pravem času. Mleko mora biti polnomastno, sirilo dodano ob primernem času v ravno pravi količini, temperatura zmesi pa ne sme nikoli preseči predpisanih mej.
Če smo se držali postopka, nam bo ta nudil užitke sveže mocarele.

Podobno je pri insolvenčnih postopkih.
V poplavi obvestil je treba poiskati tista, ki so za nas dejansko pomembna. Vsebina mora biti dodana k pravilnim primerom ter ustrezno časovno označena. Pomembno je, da so objave, ki so za nas ključne, izpostavljene in se lahko prenesejo na zadevo, s katero so povezane, ter se jih hkrati lahko opremlja z dodatnimi podatki (npr. datum pravnomočnosti sklepa).

Misliti moramo tudi  na avtomatizacijo in timsko delo. Avtomatizacija nam omogoča, da naši digitalni sistemi že po opravilni številki ali po insolventnem partnerju zaznajo in ustrezno presodijo, ali je primer za nas pomemben ali ne. Če gre za pomembne primere, mora sistem ustrezno opozoriti naše sodelavce, ki morajo delovati v timu in skrbeti, da bo naša organizacija tudi v primeru dopustov ali drugih odsotnosti ustrezno odreagirala ob insolvenčni objavi.

Če smo se držali zgornjih nasvetov, bomo nagrajeni z večjim izplenom, manjšo količino administrativnega dela in zmanjšanjem rizika spregleda pomembne objave.

Pravo orodje in surovine so v obeh primerih že dostopne, vprašanje je zgolj kdaj jih boste začeli uporabljati. Eden izmed sistemov, ki omogoča popolno digitalizacijo, je ShakeSpeare®, ogled njegovega delovanja lahko brezplačno naročite kar on-line: www.aktivacija.zejn.si/online/.

Pa dober tek.

Več o naših rešitvah za pravne službe si preberite na ShakeSpeare® Pravnik.

Deli naprej