Srečanje uporabniške skupine INSPIS

Včeraj, 14. september 2021, je bil inšpekcijsko obarvan.

Z velikim veseljem smo se v Volčjem Potoku srečali s predstavniki uporabnikov sistema INSPIS ter izmenjali dobre poslovne prakse različnih postopkov.
Bogate izkušnje pri delu so delili tako inšpektorji, kot ostali sodelavci. Pogovori so bili naravnani k bogatitvi skupnih znanj in možnosti izboljšanja delovnih postopkov.

Vsem udeleženim se še enkrat zahvaljujemo za pomemben doprinos, saj samo skupaj lahko premikamo meje možnega.

ShakeSpeare® po novem s certificirano hrambo pri Arhivu Republike Slovenije

Inovativni sistem za vodenje in avtomatizacijo poslovnih procesov ShakeSpeare® od Avgusta 2021 dalje vključuje tudi certificirano hrambo ehramba.si. eHramba.si je proizvod družbe ZZI in ima certifikacijsko številko e-ARS 2020/CS003 (storitev) in e-ARS 2020/SW011 (programska oprema), za uporabnike sistema ShakeSpeare®  pa zagotavlja brezšivno povezovanje in enotno uporabniško izkušnjo.

S tem ShakeSpeare® zagotavlja zakonsko skladnost dokumentov in možnost, da tudi dokumenti, ki nastopajo v poslovnih procesih, se lahko hranijo v dolgoročni certificirani hrambi. Za bolj zahtevne pa smo pripravili tudi unikatno funkcionalnost, da se vsaka aktivnost na procesu odrazi in prenese v sistem dolgoročne hrambe in s tem zagotavljamo še dodaten nivo transparentnosti in varnosti za tiste najbolj zahtevne.

  Za več informacij se prosim obrnite na prodaja@zejn.com in z veseljem vam bomo predstavili vse možnosti.

ShakeSpeare® v nemških medijih

ShakeSpeare® je bil ponovno predstavljen v nemških medijih kot učinkovit pripomoček za avtomatizacijo v pravnem svetu – tokrat v spletni reviji Legal-Tech.de – celoten članek si lahko preberete na tej povezavi: https://www.legal-tech.de/workflow-automatisierung-fuer-einzelanwaeltinnen/

1. slovenski Highlander Julijske Alpe

Od 10.-14.07.2021,  se je odvijal prvi slovenski Highlander Julijske Alpe. Šlo je za 101 kilometer dolgo pohodniško pot, ki se je začela s štartom v Ribčevem lazu ob Bohinjskem jezeru in končala v Kobaridu. Čeprav se večini  v petih dneh prehojena razdalja 101 kilometer morda ne zdi veliko, pa je bilo bolj kot razdalja pomembno to, kje je bila speljana pot. Vsak od prijavljenih je moral namreč premagati več kot 4800 višinskih vzponov, pri čemer je vso težko opremo za preživetje v naravi nosil ves čas s seboj. S ponosom sporočamo, da se je na tej pohodniški avanturi kalil tudi naš direktor Ernest. Več o dogodku si lahko preberete tukaj in tukaj

Skupina Žejn delček mozaika na poti k digitalni Sloveniji

V tednu med 5.7. in 9.7.2021, smo se tudi z našim podjetjem udeležili predstavitvenega dela Digitalnega središča Slovenije – Tehnologija za ljudi v času predsedovanja Slovenije Svetu Evropske Unije. Že poslanstvo skupine Žejn nam narekuje, da želimo biti in smo med tistimi, ki prispevajo k razvoju digitalne družbe ter s tem izboljševati kvaliteto življenja in gospodarskega okolja. Veselimo se prihodnjih podobnih dogodkov.

Novi izzivi 2021

Digitalizacija poslovnih procesovSkupina Žejn je bila partner konference Novi izzivi 2021, ki se je odvila 16. junija 2021 v kongresnem centru na Brdu pri Kranju, na temo “Digitalna preobrazba v finančnih storitvah”, kjer smo predstavili naše orodje ShakeSpeare®, ki omogoča digitalizacijo poslovnih procesov in posledično optimizira in povečuje produktivnost dela v naročnikovih okoljih. Na konferenci se je direktor Ernest Žejn udeležil okrogle mize, kjer je delil svoj pogled na dejavnike, na podlagi katerih se danes odločamo pri izbiri digitalnih storitev.

 

 

 

Digitalizacija poslovnih procesov

 

Teambuilding 2021

10. junija 2021 so nas obiskali sodelavci iz  Minhna. Skupaj smo se odpravili v neokrnjene dele narave Slovenije, kjer so nas pozdravili domačini in njihova tradicija. Na turistični kmetiji Gradišnik smo uživali v prečudoviti okolici in se urili v strelskem tekmovanju z lokom. Da smo si okusno večerjo Na Razpotju res prislužili, smo se morali pod okriljem gospoda Slapnik Nejca resnično boriti v škijah, krasti zmajeva jajca, se uriti v preciznosti metanja leskovih obročev in natakniti repek bicki. Najlepša hvala vsem našim kolegom, da smo skupaj zgradili tako čudovito in povezano ekipo.

Likvidirajte račune z umetno inteligenco

Članek o umetni inteligenci, ki vam olajša vsakodnevne rutine v poslovnih procesih vašega podjetja.

Objavljeno v Računalniških novicah, 8.4.2021

HACKATHON CODEMANIA

IZZIVAMO TE, da rešiš enega od izzivov:

 

Koderji, programerji, razvijalci – želimo vas!

Ste nadobudni programer z odličnimi idejami, za katere menite, da bi moral svet vedeti, dobro poznate Javo in se želite pridružiti skupini podobno mislečih ljudi? Ste arhitekt rešitve z ostrim očesom za podrobnosti in želite soigralce, ki vam bodo pomagali doseči vrhunec kariere?

Bodite soustvarjalec neverjetne prihodnosti, ki jo piše Žejn Group, in se pridružite CODEMANIJI – vašemu naslednjemu tekmovanju za zaposlitev. Ne samo, da lahko osvojite lepo nagrado, spoznate tudi neverjetno ekipo, ki stoji za njo, in si osvojite odlično delo!

Skupina Žejn vas vabi, da se pridružite vrhunski tehnološki ekipi, kjer ponujamo vrhunski prenos znanja, stimulativno plačilo in neverjetno priložnost za osebno rast. K temu dodajte še zdravo, pozitivno in sproščeno delovno okolje z dinamičnim urnikom dela in možnostjo soustvarjanja jutri.

Kaj morate storiti, da se nam pridružite?

Prijavite se na HACHATHON CODEMANIA tekmovanje in tekmujte v enem od naslednjih izzivov.

Več si lahko preberete tukaj.

APPLY NOW – http://bit.ly/3qxhrbR
and kickstart your professional development to another level!

Link na vstopno stran:
https://tl-hack.incubatehub.com/

*****

LINK ZA SPLETNO STRAN – CODEMANIA:
http://bit.ly/3qxhrbR

 

LINK – PRIJAVNI OBRAZEC:
https://transformation-lighthouse.com/hackathon-zejn-group/apply/

Iščemo nove okrepitve v projektnem managemetu

Tehnični/a koordinator/ka

Se ti dogaja, da si kdaj pa kdaj zaželiš odpreti nova vrata v nov svet? Odkriti nova obzorja…

Vsi si kdaj zaželimo, da prestopimo meje poznanega in se podamo novim dogodivščinam naproti. Morda je ravno danes pravi trenutek, da prebereš objavo – opis del, ka ga v ŽEJN Group opravlja tehnični/a koordinator/ka in če se prepoznaš v opisu, se nam čim prej javi, da se spoznamo na klepetu ob kavi.