Digitalizacija procesov v bančništvu in brezpapirno poslovanje.

ShakeSpeare® je uporabljen v finančnem sektorju že več kot 10 let. 12 različnih bank v 3 državah dnevno uporablja našo rešitev (ShakeSpeare® BPM in ShakeSpeare® DMS), včasih tudi do 500 uporabnikov vzporedno.

»Če ne bi imeli ShakeSpeare®, bi zadnjih 5 let težko preživeli.«

Borut Škerlj, Škerlj in odvetniki, Odvetniška pisarna, d.o.o.

»V času pred uporabo ShakeSpeare® smo vse naše primere in odprte dokumente nadzorovali preko različnih Excellov in fizičnih dokumentov. Sedaj je vse avtomatizirano in življenja brez ShakeSpeare® si ne moremo predstavljati. To je prav zares optimizacija na mnogih nivojih.«

Nova kreditna banka Maribor d.d.

»Življenje naše organizacije brez ShakeSpeare® sistema bi bilo zares izredno težko, težko si predstavljam delovanje brez njega«

Krste Jaram, direktor Lonia d.d., Hrvaška, 1.200 zaposlenih

  Pravni oddelek

  V vsaki banki je pravni oddelek izrednega pomena in ShakeSpeare® pomaga, da pravni postopki tečejo nemoteno, spisi so vodeni sistematično in skrbno, naroki na sodiščih pa nikoli zamujeni. ShakeSpeare® razume kompleksne pravne postopke in avtomatizira pravna opravila kar v največji možni meri. Omogoča on-line sodelovanje pravnih strokovanjakov tako znotraj banke, kot tudi zunanjim ekspertom preko varnih in zaupanja vrednih povezav. Ključno je, da s ShakeSpeare®om naši uporabniki dosežejo nično toleranco do napak, kar je pri njihovem pomembnem poslu ključno.

   

  Posojila in Mikroposojila (angl. MicroCredits)

  Posojila in Mikroposojila so lahko izredno kompleksni in zahtevni poslovni procesi. Včasih lahko tudi po več 10 oseb istočasno sodeluje na izdaji / potrditvi / odbelavi istega posojila. Ker je postopek posojil dinamičen in se pogosto spreminja, je ShakeSpeare® BPM najboljša odločitev, saj škarje in platno spreminjanja procesov daje v roke samim bankam in se ne zanaša več na zunanje izvajalce.

   

  Poslovni procesi

  V zaostrenih ekonomskih pogojih je zelo pomembno, da za spremembo vnosnih mask, zajemanih podatkov in samega poteka procesa ne potrebujete porabljati predragocena finančna sredstva, temveč vaše osebje samo skozi ShakeSpeare® BPM urejevalnik spreminja programsko opremo brez zunanje pomoči.

   

  Ključne prednosti

  • Zmanjšanje administrativnih stroškov (z dinamično konfiguracijo)
  • Pospešitev izvajanja poslovnih procesov
  • Povečanje zanesljivosti delovanja
  • Zmanjšanje možnosti prevar

   

  Mnoge banke v Sloveniji in v sosednjih državah uporabljajo naše storitve, ki smo jih razvili do potankosti.

  Vas zanima več? Kontaktirajte nas!