Elektronski dokumentni sistem

Shranite svoje dokumente v elektronski obliki in jih povežite z računovodsko aplikacijo

Shake Accountant je sistem, ki uporabnikom računovodskih aplikacij (ERP) omogoča dodajanje in pregled dokumentov (prejetih in izdanih računov, naročilnic, dobavnic, …), na katere se nanašajo posamezni računovodski dogodki. Uporaba sistema Shake Accountant vam olajša vsakodnevna opravila, saj se vam ni več potrebno ukvarjati z iskanjem dokumentov po omarah ali celo kleteh, tako da lahko svoj delovni čas uporabite za strokovna opravila.

Enostavna uporaba ShakeSpeare® Accountant

Ob dodajanju poslovnega dogodka se vam v formi računovodske aplikacije pojavi gumb za skeniranje dokumenta. Dokument skenirate ali v primeru uporabe elektronskih računov pripnete iz svojega namizja in že se nahaja v dokumentnem sistemu. Vsakič, ko odprete poslovni dogodek, se vam na drugem monitorju samodejno prikaže slike dokumentov vezanih na ta poslovni dogodek. Dokumente z nekaj kliki natisnete ali pošljete po elektronski pošti.

 

Likvidacija prejetih računov

Sistem Shake Accountant omogoča enostavno in učinkovito izvajanje poslovnih procesov. Z urejevalnikom poslovnih procesov enostavno prilagodite postopek likvidacije prejetih računov zahtevam svojega podjetja. Več informacij o procesu likvidacije računov vam je na voljo ShakeInvoiceProcessor.

 

Uporaba sistema Shake Accountant v oblaku (brezpapirno računovodstvo)

Sistem Shake Accountant je možno uporabljati tudi kot storitev v oblaku. Tako vam ni potrebno nameščati strežnika, dokumenti pa so shranjeni na varni lokaciji v Sloveniji, katero uporablja tudi večina slovenskih poslovnih bank, poskrbljeno pa je tudi za varnostne kopije. Uporaba storitve v oblaku je cenovno ugodna, saj storitev plačujete le v obsegu dejanske porabe glede na število dokumentov in glede na število uporabnikov.

 

Shake Accountant in računovodski servisi

Sistem Shake Accountant je primeren tudi za računovodske servise. Tako uporabniki storitev računovodskega servisa z uporabo spletne aplikacije pripenjajo prejete dokumente in jih opremijo z metapodatki. Dokumenti se prenesejo na računovodski servis, ki jih ‘obdela’. Glede na izkušnje uporabnikov Shake prihranimo do 40% potrebnega časa za manipuliranje z dokumentom (prihranek pri iskanju fizičnega dokumenta).

 

Uporabno za finančne službe in računovodske servise

Z aplikacijo Shake Accountant smo povezali računovodske programe (ERP) in dokumentne sisteme. Vse dokumente, ki jih prejmemo (račune, dobavnice, naročilnice, …) skeniramo in jih uvozimo v dokumentni sistem ShakeSpeare®. Ko v računovodskem programu izberemo dogodek, se nam na drugem monitorju samodejno prikažejo dokumenti, na katere se dogodek nanaša. Ob kliku na prejeti račun, takoj vidimo sliko računa. Tako se izognemo zamudnemu iskanju dokumentov po fasciklih.

 

Brezplačen preizkus programa

V kolikor ste uporabnik programske opreme Pantheon in želite brezplačno preveriti delovanje aplikacije, na spletni strani vnesite svoje podatke, po elektronski pošti boste dobili potreben podatke ter navodila za namestitev in uporabo sistema.

 

Za povpraševanja kontaktirajte sales@zejn.si ali tel. 01 565 33 46

Vas zanima več? Kontaktirajte nas!