Glede na to, da postajajo digitalna orodja za sodelovanje ter optimizacije in avtomatizacije poslovnih procesov kritična poslovna funkcija v organizacijah po vsem svetu, smo kot vsako leto do sedaj uspešno realizirali seminar za naše partnerje. Udeležence smo poglobljeno usmerili na digitalno avtocesto, od poslovnih zahtev v BPMN do poslovnih konceptov v poslovnih procesih, dobrih praks in popolne digitalne avtomatizacije. Naši predavatelji so delili izkušnje pri izvajanju poslovnih procesov, avtomatizacije poslovnih procesov in predstavili študije primerov na različnih področjih.

Letos se je Partner seminar odvijal v obliki niza webinarjev, skozi vsebine smo srečevali in spoznavali smernice (RoadMap) programske opreme ShakeSpeare®. Naši strokovnjaki so delili poglobljeno znanje s področja marketinga in prodaje, prdružili pa so se nam tudi naši nemški sodelavci in delili primere dobre prakse in njihove bogate izkušnje.

Na drugem področju smo se skupaj z udeleženci spustili v svet konfiguracije poslovnih procesov. Naši dolgoletni partnerji  pa so nadgrajevali in dopolnjevali svoja znanja ter se spopadli s kompleksnejšimi izzivi konfiguriranja.

Za pridobljena znanja po uspešno prestanem preizkusu so udeleženci postali eksperti s področja konfiguriranja poslovnih procesov in pridobili certifikate.

Z veseljem bomo ponovili Partneski seminar prihodnje leto.

 

ShakeSpeare software