Partnerski seminar ShakeSpeare

 

 

 

 

 

 

 

Dragi ShakeSpeare® partnerji,

kot že vrsto let do sedaj, tudi letos organiziramo ShakeSpeare® partnerski seminar. Iskreno upamo, da bo epidemiološki status dovolj varen, da bomo spoznali vse naše cenjene partnerje osebno. Prepričani smo, da so orodja za digitalno sodelovanje ter optimizacija in avtomatizacija poslovnih procesov nova resničnost v organizacijah po vsem svetu, vendar poskušamo biti najprej ljudje. V primeru, da razmere ne bodo dopuščale, bomo organizirali partnerski seminar preko webinarja.

Delili bomo najnovejše ugotovitve, od poslovnih zahtev v BPMN do poslovnih konceptov v poslovnih procesih, dobrih praksah in popolne digitalne avtomatizacije. Naši predavatelji bodo delili izkušnje izvajanja poslovnih procesov, avtomatizacijo poslovnih procesov in vam predstavili študije primerov na različnih področjih.

Zaradi COVID-19 bo letos ShakeSpeare® partnerski seminar organiziran v Ljubljani ali preko serije spletnih seminarjev in interaktivnih e-delavnic, zato ni razloga, da se ga ne udeležite!

Po koncu seminarja boste postali certificirani strokovnjak za BPM/BPA, zato vas prosimo, da si rezervirate 7. 6 .in 9. 6. ter 10. 6. v svojem koledarju. Svojo udeležbo potrdite na info@zejn.com ali preko telefonske številke +386 1 565 33 46.