Žejn v službi kakovosti

Zavedamo se, da dandanes kakovost ni več prodajna prednost, pač pa ključni element pri izvajanju naših storitev. ISO 9001.

Certifikacijska hiša Bureau Veritas, d.o.o., je 23. 4. 2020 presojala naše interne poslovne procese in presodila, da snovanje, razvoj, implementacija, integracija ter vzdrževanje lastnih programskih rešitev ter programskih rešitev po meri naročnika izvajamo skladno z ISO 9001:2015.

Veseli in ponosni smo, da smo z našimi poslovnimi procesi uspešno zaključili certifikacijo in tako tudi formalno potrdili celovito zavzetost h kakovosti.

S certifikatom ISO 9001 naša organizacija dokazuje zavezanost kakovosti in zadovoljstvu odjemalcev.

CERTIFIKAT⇒ ŽEJN-9001-CERT-V2-Certificate SI007574-SLO-27052020

 

 

 

 

 

 

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

S pridobitvijo certifikata ISO 9001:2015 dokazujemo, da si prizadevamo za kakovosten način delovanja. Te cilje dosegamo prek kakovostnih standardov storitev za naše cenjene stranke s produkti, ki jih razvijamo. Osredotočenost na kakovostno izvajanje storitev nam pomaga pri učinkovitejši izvedbi. S tem je naše podjetje bolje usposobljeno za pridobivanje novih poslovnih priložnosti na vedno bolj konkurenčnem globalnem trgu. S pridobitvijo certifikata ISO 9001:2015 dokazujemo predanost kakovosti in stalni napredek, ki nam z uvajanjem nenehnih izboljšav omogoča doseganje vedno boljših rezultatov poslovanja.